13 september 2012

Bukit Kiara och Ikea i KL

Michi och jag hade en lunch-date idag. Trevligt att få träffa sin man som jag inte sett så mycket på senaste tiden. Vi åkte iväg på lunchen till Bukit Kiara-klubben för att Michi skulle träna lite. Han fick ju problem med ett par diskar i ryggen hemma i Sverige och blev strängt tillsagd att han inte fick spela badminton och squash eller ens löpträna förrän han stärkt ryggen. Vi fick köpa in som en baddyna han fäster runt överkroppen och med den på skall han springa i vattnet, utan att nudda botten, i tjugo minuter helst varje dag.


Jag skrattade dock gott när jag såg den här skylten alldeles brevid för man kunde nästan tro att han höll på att vänja sig lite försiktigt vid vattnet för att sedan lära sig simma :) Efter simningen blev det lite välförtjänt lunch vid poolkanten.



När vi sedan åkte tillbaka så lämnade jag Michi på kontoret och tog sedan bilen och åkte till Ikea. Första stoppet blev Popular, en bokhandel i Ikano Power Centre, för att inhandla nya pärmar och register. Nu skall alla våra pärmar med räkningar omorganiseras så att det blir riktigt lätt för vem som än öppnar en pärm att hitta vad som behövs. Gick sedan över till Ikea och målet var en matta och ett bord till Fredriks gamla rum. När han flyttade in i Annas rum, gjordes hans om till TV-rum och Michi och Fredrik hade redan varit iväg och köpt en bäddsoffa. Nu skulle bara det sista till.



Så här blev det i alla fall. Två små korgar inhandlades också för att lägga alla fjärrkontroller i. Fattar bara inte hur många det kan bli... Nu är rummet i alla fall klart och ännu en sak kan bockas på listan. Thelma var med och skruvade ihop bordet och var helt fascinerad över Ikeas gör-det-själv-instruktioner. Hon hade aldrig testat det förut och tyckte det var jättekul. Man känner sig ju onekligen rätt nöjd när man satt ihop något och ser resultatet. Det blev godkänt av grabbarna när de kom hem också så det var ju bra!