24 augusti 2017

Till Langkawi

Så var det dags för en ny tur till Langkawi. Det är alltid lika mysigt att åka upp. Direkt när jag var framme bäddade jag med mitt virkade överkast som nu är klart. Det blev riktigt bra!




Harry och Joanna var hos oss när jag kom fram och höll på att dra nya larmledningar i gästrummen där uppe. Något har varit fel så larmet har gått ibland utan anledning. Inte så roligt för vår granne som driver homestay. Nu skall allt vara fixat i alla fall. Åkte iväg och handlade och tog det lugnt i en solstol och fick läst ut min bok. 

Unifi kom för att installera fiber, men när de väl var här så berättade de att bolaget saknade vissa kopplingar så de kunde inte göra något. Mötet har varit inbokat i nästan två veckor och detta kan de inte meddela förrän de kommer hit. Fick ett lätt utbrott. Eventuellt skall de få in det de saknar imorgon. Vi får hoppas på det bästa..!

Det blev en tidig kväll när jag var här själv. Airconden verkar dock ha lite problem i sovrummet. Det blinkar som att det är en timer på och det blir inte kallt. Får kolla på det imorgon.