08 oktober 2013

Trafik och fotboll

I morse när Fredrik och jag åkte till skolan var det totalt kaos i trafiken. Till och med långt in på vår lilla gata var det långa köer och det är det verkligen aldrig!


Alla körde som galningar och rödljuset verkade mer tas som en rekommendation för ingen stannade utan fyllde bara på och blockerade för alla som skulle köra. Den här bussen stod ju fint när det blev grönt för oss. Vi kom inte så långt, kan man väl säga. Man känner hur det börjar pysa rök genom öronen...Det gick ju inte ens att runda den.


Efter träningen i morse så blev det jobb på STIL Trading och sedan hann jag precis hem för att ta bilen och åka och hämta Fredrik på fotbollen på skolan. De spelade en match mot en annan skola och vann med 5-2. Härligt!


Fredrik hade ett par killar på sig som spelade väldigt fult, höll fast, drog i tröjan, slogs när han inte hade bollen. En av killarna blev tagen av plan av sin egen tränare för fult spel. Inte så bra, kanske. Fredrik var nöjd med matchen i alla fall.


På kvällen var Michi bjuden till Hakka via MASBA och ambassaden. Sveriges andre vice talman, Ulf Holm, med en delegation på fem personer var på officiellt besök i Malaysia och ett tiotal företagare var inbjudna. Väldigt roligt att få hamna i sådana sammanhang! Fredrik och jag hade mysmiddag hemma själva :)