27 oktober 2020

Helt nytt i 1 MK

Fick svar från AirAsia idag att jag också kan boka om min biljett utan extra kostnad så nu är det klart. Då får vi hoppas att det går att resa 13 november istället. När det var dags för lunch idag så promenerade vi upp till 1 Mont Kiara för att äta lunch på Sushi Zanmai, men restaurangen var borta!!! Vår favorit! När vi pratade med Fredrik senare på kvällens så kollade han med en kompis och det visade sig att den flyttat till en annan våning. Vi får gå tillbaka i veckan och kolla.


Michi hade lyckats tappa sin Apple watch i golvet när vi flög från Spanien. Glaset sprack totalt. I Sverige är det ju fantastiskt med drulleförsäkring så Länsförsäkringar betalade snabbt ut pengar för en ny minus självrisk. Nu har de nya Apple Watch series 6 kommit så vi köpte en till mig också. Tidig julklapp. Nu kan vi synka och tävla mot varandra...!


Det är roligt när barnen skickar foton. Fredrik hade fått en falukorv av Anna och nu längtade han efter sin barndoms mat. Det blev falukorv i ugnen med potatismos. Har han ärvt sin fars smak för korv..?


Ser ju riktigt bra ut i alla fall. Själva fick vi fläsk i sötsur sås med ris. Lite mer asiatiskt.