25 september 2018

Träff med Yvonne igen och rapport från Pakistan

Idag var det dags att ta tag i diskmaskinen som blinkade med dessa två symboler. Kollade runt lite på internet och det verkade som det behövdes tillkallas professionel hjälp. Ringde Bosch service och en kille skulle komma under dagen. Härligt!



Skämde bort vår lilla hund med en godis som skall vara bra för tänderna. Han låg och gnagde en lång stund. Idag var det lite regnigt, men med uppehåll ibland. 


Gjorde en Caesarsallad till lunch efter GI-recept och den var såååå god. Det har blivit mycket matlagning de här dagarna! 


Colzen från Bosch kom och det visade sig att en mus varit framme och gnagt. Reservdelar skall beställas från KL så vi får väl se när den blir klar.  Yvonne hade pratat mycket om en ny restaurang som heter Kunang-Kunang som ligger nära flygplatsen så vi åkte dit på kvällen. Huvudbyggnaden är 200 år och väldigt vacker. Sedan ligger ett femtontal villor runtomkring där man hyr rum. Måste åka dit i dagsljus och kolla. Tyvärr var restaurangen stängd när vi kom fram.


De hade en helt otrolig pool som flöt i en näckrosdamm. Så fin!


Vi åkte vidare och hamnade istället på Orkidria. Inte fel det heller!


Pappa frågade häromdagen om Shadow var kvar på natten och vaktade och jag har inte direkt kollat det. Ikväll öppnade jag dörren vid halvelva och jag måste säga att jag känner mig väldigt vaktad. 


Michi skickade massor av bilder från Sialkot igen.



De var och besökte en stor leveerantör idag och det blev mangrann uppställning. 


Den här mannen ber tydligen väldigt flitigt och blåmärket i pannan visar på en rättrogen muslim.


Hotellet ser ju riktigt fint ut med stor altan. 


Det blev också lunch med Ali och hans fru. Ali är det som äger fabriken i Pakistan tillsammans med företaget. 


Michi och Ludde har verkligen blivit väl omhändertagna under resan och inbjuden till diverse middagar överallt. Michi har varit väldigt nöjd med resan både jobbmässigt och trevlighetsmässigt. Det är minst åtta år sedan han var där på grund av politiska oroligheter. Nu har allt varit riktigt bra.