17 januari 2013

Lugna dagar i KL

I tisdags var jag på jobbet och fixade lite, gick sedan hem och gjorde klart Swea Asiens bokslut och fick skickat iväg det för granskning. På kvällen var det dags för lite belöning i form av en ny dansklass på vårt condo; Bollywood. Skrattade gott när jag kom in i gymmet. Där var fyra indiskor, en kvinna från Chile och jag tillsammans med en indisk danslärare. Det var så roligt! Väldigt kul att prova en ny dansstil.

I onsdags var jag och Anna hemma och Fredrik var iväg och hade två tentor igen.Anna och jag gick ner till poolen en stund, något jag i princip aldrig gör. Man undrar varför när det är så skönt. Vi låg och läste och simmade lite. Härligt!


Idag var vi iväg och åt lunch med Jeanette på sushistället i One Mont Kiara. Anna har bara längtat efter alla ställen med god och billig mat. Anna passade också på att lämna in tre par byxor för uppläggning. 


När det var klart blev det kaffe på Coffee Bean. Anna stack sedan iväg för att ha en spanskalektion med Veronica och jag gick ner till kontoret för ett möte.


På kvällen var det sedan dags för årets första bokklubb och vi var hemma hos Lotta S. Trattkantarelltoast och laxlasagne. Mycket gott. Vi hann också med lite böcker :) När jag var hemma igen fick jag hjälpa Fredrik med hans film han skall lämna in på fredag. Han har satt ihop själva filmen men behövde någon som läste in texten också. Det var rätt kul, men det är hemskt att höra sin egen röst inspelad... Hoppas det blir bra.