16 maj 2014

Sweas försommarmiddag

Idag var jag och Mica iväg till Karen för att titta på det fina antika porslinet hon säljer för att ge bort i farvälpresent till Eva, som skall flytta härifrån. Just den här skålen är från 1830 och ser fantastisk ut. Vi får hoppas det blir en bra present.


Var sedan iväg och hämtade våra nummerlappar och kunde se starttiderna för loppet på söndag. Tänk att Michi lurat med mig att springa upp i KL-tornet. Ja, det blir väl mer gå upp, men ändå!



Skrattade gott när vi anmälde oss. Män över 50 ingick i senior veteran, men för tjejer räckte det att vara över 35 för att ingå i veteranklassen!


Nummerlapparna hämtades ut på Muzium Telekom. Fick köra runt för att parkera och hittade helt plötsligt en gigantisk kyrka, St John Cathedral, med tillhörande katolsk skola.



Efter en runda i Chinatown och lite mer inköp i halsbandsaffären åkte jag hemåt. Det var enorma köer som sniglade sig framåt, men till slut förstod jag varför. En lastbil hade vält på motorvägen!



Åkte till CIMB för att prata om ett lån som nästan är färdigbetalt. Här måste advokater blandas in för att få tillbaka pantbrev m.m. När jag skulle åka därifrån var det lite svårt att köra. En skylt och en motorcykel spärrade vägen. Som tur var kom en snäll vakt och lotsade mig ut.




På kvällen var det dags för en försommarmiddag med Swea och denna gång var det med respektive. Vi var på en restaurang inne i stan som hette La Scala. Maten var helt fantastisk!





Det blev en riktigt trevlig kväll som slutade i baren en trappa upp tillsammans med Ingvar och Jessika. Ingvar är ju från Norge så vi fick vara med och fira in 17 maj :)