05 april 2015

En dag på stranden med The Cliff och Brasserie

Idag var det Michis och Fredriks sista dag här på Langkawi fär denna gång och vi tog och åkte ner till stranden allihop. Michi hade fått vara lite snickare hemma först och fixa med en trasig rullgardin och lite annat. Nu var det dags för lite avkoppling.


Efter ett tag i den gassande solen var det dags för lunch på Yellow Café. Så roligt vi har det tillsammans alla sju. Madeleine och jag var 19 när vi lärde känna varandra och barnen har träffats max en gång per år sedan de var små. Ändå känns det som om vi alla är så nära varandra. Nu ska Caroline till London i höst och jobba och Fredrik, förhoppningsvis, också till England och de kan fortsätta träffas på egen hand. Fantastiskt!


Michi, Fredrik och jag lämnade stranden och åkte hem till huset för att packa det sista och hämta biljetterna. Jag var helt övertygad om att de skulle flyga samma tid som vi gör imorgon så jag lämnade dem en timme innan på flygplatsen. Det var bara det att deras plan gick inte 17.10 utan 18.20. Stackarna! Åkte tillbaka till stranden själv för ett sista dopp och hämtade sedan upp resten av tjejerna. Efter lite fix tog vi sedan taxi ner till stranden för ett besök på Brasserie. Fick ett kort på en snygg tjej i solnedgången...


Visst är här vackert när solen går ner!!!



Våra drinkar var lika goda som vanligt och en Strawberry Daquiri med lite solnedgång på sig blir ju riktigt fin.


Här är våra tre söta tjejer; Louise, Caroline och Anna.



Och här är en del av generna : Madeleine och jag!


Vi promenerade sedan längs med stranden bort till Brasserie för lite middag. En ny tjej Shuhada hade börjat där och det var hennes första dag. Hon var väl så proffsig som många av de andra och riktigt söt när hon berättade att hon egentligen skulle börja först på tisdag, men fick börja redan idag för hon så gärna ville lära sig. Rätt attityd!!


Lagom till kaffet började det att hällregna och vi fick flytta in under tak en liten stund innan det blev taxi tillbaka. Hemma avslutade vi kvällen med lite kex och ost och massor av tjejsnack. En riktigt mysig avslutning på dagarna här. Morgondagen är kvar, men framåt eftermiddagen bär det av mot stan och killarna igen.