10 december 2016

Besök hos Bärbel och på Rörtången

Nu när vi alla tre är hemma igen så fick det bli lite föräldrabesök. Pappa är ju så lätt att träffa för det är ju promenadavstånd hem till honom. Idag blev det ett besök hos Bärbel som bjöd på god saffranskaka och mousserande vin. Som alltid är hon på ett strålande humör och vi hade det jättetrevligt!



Vi åkte sedan vidare ut till Rörtången och kollade till husen. Allt var ok vilket var skönt. Vi måste komma ihåg att köpa en ny tvättmaskin till sommaren bara då den gamla gick sönder de sista dagarna innan vi lämnade.



Anna hade träff med Nicole och även jag och Michi blev inbjudna på fika hos Marie och Ingemar.





Denna kväll hade vi inget inbokat vilket var fantastiskt skönt. Det blev som på den gamla goda tiden med en sprakande brasa och dricka efter ålder. Nu är ju alla över 18, men förr serverades pappavälling, mammavälling och Anna- och Fredrikvälling - allt beroende på vad man fick lov att konsumera. Anna körde en repris av sin dans - Den döende svanen - och vi fick lite goa skratt av alla återblickar.




Vi avslutade med lite middag i stearinljusens sken. Nu längtar vi efter att Fredrik skall komma hit också så vi kan vara hela familjen.