22 september 2018

Shadow är tillbaka

När jag vaknade i morse öppnade jag dörren för att spana efter Shadow. Istället hittade jag den här 10 cm stora boxande gräshoppan utanför.



Efter frukosten gav jag mig ut för att springa. När jag kom förbi Yvonne var Shadow där och blev helt tokig. Det är så mysigt hur glad han blir när man kommer. Hela kroppen går i vågor. Han sprang med mig, men det var lite läskigt på vägen för han sprang mitt i, så jag vände och sprang på löpbandet istället. Sedan var det dags för lite mat.



Gick runt i huset och fotade allt som var fel. Håller på att göra en lista över saker som skall fixas. Trasig lampor, trasiga fjärrkontroller, luftkonditioneringar och fläktar. Första helgen i oktober har vi fullt hus med kompisar så då är det ju bra om allt funkar.


Det regnade större delen av dagen, men när det blev uppehåll, om än mulet, så satte jag mig ute med den nya Dan Brown. De är alltid spännande, 

  
Hade sällskap hela tiden. Så jättemysigt!


På kvällen satte jag igång TV:n och satt och virkade. Nu har jag gjort en tredjedel. 


Michi skickade lite bilder från Pakistan igen. Alltid lika kul. Idag träffade de Sohail, Här är en bild på när de åt frukost på Pearl Continental innan de skulle åka vidare från Lahore till Sialkot.


Det är inte bara bilar på vägarna i Pakistan...



Deras transportsystem lämnar ju lite övrigt att önska. Hur många är de i bilen??? Och vad händer om han behöver bromsa in kraftigt??? Superläskigt!


Måste vara en otrolig upplevelse för Ludde att få komma till ett land som detta. Så totalt annorlunda mot alla han upplevt tidigare.