27 februari 2015

En dag i Chinatown

Körde Michi till jobbet idag och var sedan på skolan för att få lite foton på alla som skall ta studenten. Får se vad jag och Marjolein kan hitta på för kul med det. När Clara vaknat åkte vi plus Marika och Ellen ner till Chinatown så hon får se lite av KL:s olika stadsdelar. Det är ju verkligen ett myller när man kommer dit!



Marika och jag var lite sugna på att kolla om Peter Hoe fått in något nytt och därinne strosade ett par andra svenska tjejer. Vi gick sedan och tittade på det kinesiska templet...



...och det indiska templet på samma gata. Det är ändå rätt fantastiskt med hur de olika religionerna här har sina tempel sida vid sida.



Marika behövde lämna in lite tavlor för inramning hos Vincent och tyvärr fick vi reda på att han skall stänga. De begär så hög hyra för lokalen nu och han är 61 så han har bestämt sig för en tidig pension. Lite sorgligt faktiskt.




Nu började vi bli lite hungriga och det blev givetvis lunch på Old China Café.




Beef rendang, lemon chicken, sweet and sour chichen Siu yook devil pork, baby kailan och lite blått ris. vad mer kan man begära.



Igår kväll ringde Anders W hit och frågade om inte vi hade en ung tjej boende hos oss. Det visade sig att han hade två tjejer hos sig och vi kopplade ihop dem. På kvällen idag blev Clara hembjuden till Emelie och hennes kompis hos Anders på fördrink och sedan blev det utgång med killarna på jobbet och några till. Fredrik hade middag med Amanda på Estilo och sedan strålade alla samman. Det blev tydligen en väldigt lyckad kväll :)



Michi och jag fick en middag för oss själva i Lady och Lufsen stil på balkongen. Det blev en sjötunga Walevska som smakade fantastiskt. Mysigt med en middag bara vi två. Det har inte blivit så ofta på senaste tiden...




Pratade med Anna idag också. Hon har fått jobb på ett företag som skall lansera en ny app, Wistla. Hon får nu jobba med marknadsundersökningar m.m. Det är så roligt att hon har fått ett jobb på helt egen hand och att hon kan tjäna lite extra och lägga på nöjen i London. Hon var helt exalterad och tyckte att det var så roligt. Nur har fått jobb på samma ställe. Wisla hade annonserat på skolan efter 3-4 personer så det var ju verkligen roligt att de båda kunde få det!! Bra jobbat :)