07 oktober 2015

Ambassador´s Dinner med Jan Häggström på Ritz-Carlton

Ikväll bjöd Masba in till Ambassador´s Dinner på Ritz-Carlton och Jan Häggström från Handelsbanken var där på sitt årliga besök för att prata nationalekonomi inför de svenska företagen i KL. Det började med ett inledande tal av vår ambassadör Bengt Carlsson, som också meddelade att detta blir hans sista år här i KL.


Därefter kom Jan Häggström och berättade för oss om konjunkturer i världen och mer specifikt i Asien och därefter tog middagen vid.


En av tjejerna på Masba, Venus, gick runt och fotade och fick till ett jättefint kort på Michi och mig. Det får bli min nya profilbild på Facebook!


Efter middagen gick vi till Qba tillsammans med Eva, Stickan och Hans. Jag har ju ett Westin-kort och där ingick bland annat att få en hink med fem Tiger-öl i. I morgon går mitt kort ut så vi passade på att utnyttja detta erbjudande.


Det blev en jättehärlig kväll, ingen haze direkt, så vi kunde sitta ute och kom sedan inte hem till Mont Kiara förrän närmare två. Imorgon åker Eva och Stickan vidare till Australien för att vara med på univeristetsexamen för deras son André. Väldigt kul att vi hann träffas ett par gånger när de var här!