08 april 2015

Shopping, Fuego och Helipad

Igår pratade tjejerna om att de var intresserade av att titta på fina klänningar, men vi var lite trötta då, så idag startade vi dagen på D´Glitters uppe vid Sri Hartamas. Diverse kreationer kom på och som alltid har de bra priser. De korta klänningarna kunde vi köpa två till priset av en och långklänningarna hade 40% rabatt.



Anna provade den här lila som vi alla tyckte att hon var jättefin i, men hon valde två andra att ta med hem till London. Tror vi alla kom därifrån med nio klänningar... Say no more! Anna och jag släppte sedan av Madeleine, Caroline och Louise vid 1 Utama där de skulle ha en shoppingdag själva. Det passade rätt bra för både jag och Anna hade jobb att göra så då kunde vi passa på.


På kvällen hade vi bokat in oss på Fuego. Vi var ju där på kalas för ett litet tag sedan och det gav mersmak. Utsikten är ju inte att klaga på.


Detta blir sista kvällen innan våra kära vänner reser. Här är Madeleine, Louise och Fredrik.


Stolarna vi satt på var som sitsar på en skena och man kunde skjuta dem fram och tillbaka. Det ser nästan ut som om man skulle kunna fara ner över kanten, men det fanns en glasruta som stoppade.


På andra sidan bodet satt Caroline, Anna och Michi.


Vi beställde in Fuegos mojitos med chili. De blir serverade rätt häftigt!


Menyn består mest av olika tapasrätter, men de är helt unika och jag har inte sett dem någon annanstans. Man kan t.ex. beställa in fem-sex olika guacamole.




KL:s skyline by night - det är rätt fint!


Efter middagen blev det färd vidare till Menara KH på Jalan Sultan Ismail. Där blev det hiss upp till 34:e våningen, marsch upp för ytterligare några trappor och rätt som det var klev vi ut på taket. Helipad, kallas stället, och är som namnet säger en helikopterplatta uppe på hustaket. Inga staket bara ett band, finns så det kittlar lite i magen när man går runt, för det är inte jättestort. Utsikten är fantastisk och det var verkligen ett ställe att ta med gäster till. Så kul att vi äntligen kom hit!



Madeleine och jag vände sedan hemåt med Louise och Fredrik. Skoldag imorgon. Michi följde med Caroline och Anna ut och det blev både Marini 57 och Changkat innan de var hemma vid ett.


Nu har vi firat av KL rejält. Extra roligt att även vi har fått uppleva lite nya saker, som vi definitivt kommer att göra igen. Helipaden var verkligen bra!!!