13 augusti 2018

Packning och middag hos pappa

Kunde sova lite i natt, men vaknade med bultande och värkande tå i dubbel storlek. Ingen idé dock att åka till akuten, man gör inte mycket med en liten tå ändå. Det var ändå bättre idag. Fick ta mig runt lite haltande. Läste en intressant artikel om olika generationer från GP till frukost. Man säger att för varje decennium blir vi lite mindre smarta. Hjärnan tvingas inte längre komma ihåg massa saker eller utföra huvudräkning. Allt finns en knapptryckning iväg.



Fick virkat klart det sista på min pläd också. Det är fortfarande lite lösa trådar som skall fästas, men nu får den stanna kvar i Sverige. 



Tog ett foto på sommarens böcker som också fick stanna hemma. Det blev några stycken, men inte så många som det brukar.



Bar ner ett par famnar med kläder så att jag sedan kunde sitta på golvet och vika och packa och slippa springa omkring alltför mycket. Det gick i alla fall att köra bilen och vid sex var jag uppe hos pappa som bjöd på löjromstoast. Absolut bland det bästa man kan ge mig. Helene och Thomas kom förbi och sade hejdå också. 



Var hemma igen vid niotiden och fick mig en pratstund med både Anna i London och Fredrik i Geneve. Väldigt skönt när man är i samma tidszon så jag fick passa på!! Nu är det mesta klart inför i morgon.