22 mars 2024

Madeleine fyller 60

Så var det äntligen själva födelsedagen. Caroline hade fixat tårta och tjejerna tillsammans med Ulrika och mig fick sjunga vackert för Madeleine.



Vi fick ju sedan ta lite födelsedagsfoton. Här är Madeleine med sina tjejer, Louise och Caroline.


Även jag och Ulrika ville så klart vara med på bild med födelsedagsbarnet.


Efter frukosten gav vi oss ut på stan. Lägenheten ligger fantastiskt till och vi kan gå i princip överallt.



Det finns många roliga inredningsaffärer och vi tillbringade en lång stund inne i Maison du Monde.


Vi passerade ett ställe som hette Fulham. Något för Michi kanske.


Lunchen var bokad på Numa Pompillo. Vi satt ute i en trädgård och det var otroligt fint och väldigt god italiensk mat. Vi fick passa på att fota Caroline nu som är i vecka 31 och beräknad födsel precis runt min födelsedag. En liten drakbebis.


Caroline är väldigt intresserad av och duktig på restauranger. Härligt att bara få flyta med. Här beställde hon in flera pastasorter som vi delade på. Väldigt gott!



Det blev en stund till på stan och sedan gick vi till Carolines och Charles lägenhet. Den är under renovering men kommer att bli hur fin som helst när den är klar om någon vecka.



Promenaden fortsatte i deras kvarter i Justitia och vi tog en kvällsdrink på Ficus.



Kvällens middag blev på Aarde. Vi satt inne, men de hade en enorm uteservering som också såg väldigt trevlig ut. En fusion av lite olika mat med allt från sushi till pizza.


Lite extra roligt var det också att få lite tid att träffa och prata med Carolines pojkvän Charles. En riktigt trevlig kille och så roligt för dem att snart få bli föräldrar. De är så söta ihop!


Hemma i lägenheten öppnade vi en flaska champagne för att skåla in slutet av 60-årsdagen ordentligt. Många fler år att fira framöver!