20 januari 2016

Dags att återvända till KL

Idag fick Fredrik och jag avslutat projektet med att tömma förrådet under trappan som skall bli Michis Man´s Cave. Jag kallar den för Ladies Lounge :)



Vi satte också upp fyra facklor som bara stod i förrådet. Satte fast dem på altanen och det kommer att bli jättefint att tända dem mörka kvällar.



Var tvungen att ta ett kort på Anna som snällt smörjde in Fredrik. Han är lite mesig när det gäller att bli kladdig och försöker alltid fjäska med oss att vi skall hjälpa till :)




Så var det dags att åka hem. Inget har hänt med bygget på altanen så jag fick ringa Alan, byggledaren och D, arkitekten. De skulle tydligen sätta igång på lördag igen. Nu har vi sagt att de måste vara färdiga innan helgen för Chinese New Year, vilket startar 5 februari. Tro det den som vill... Jag får nog åka upp en extra gång och kolla att något händer.




Vi var hemma vid halvåttatiden och Fredrik försvann snabbt iväg till Amanda. Anna och jag åt middag hemma och sedan bänkade vi oss framför TV:n för att titta på American Idol som börjat sin allra sista säsong. Vi hann med avsnitt 1 och 2 som båda var auditions.




Kevin och Johan kom över till oss efter det att de slutat jobba vid midnatt. Anna och Fredrik satt uppe och pratade tror jag nästan fram till klockan fyra. Själv somnade jag sött efter några sidor i min deckare.