12 januari 2014

Pavillion och Ribley´s

Fredrik och jag var uppe tidigt i morse för han skulle iväg och ha sin teorilektion för körkort! Gången är sådan att man måste börja med en teorilektion på fem timmar och sedan klara teoriprovet som får göras tidigast en vecka efter att man gått kursen. Därefter får man gå vidare till nästa moment. Strax innan åtta var vi på plats. Vid halvnio var alla registrerade, de 220 ringgitarna betalda och det bar av iväg till PJ där lektionen hölls.



Efter frukosten åkte sedan Anna, Michi och jag in till Pavillion. Där var det otroligt smyckat inför det kinesiska nyåret.





Vårt första mål var Fitness Concept. Vi ville kolla in lite vilka maskiner som finns och vad som kan vara lämpligt för oss. Så spännande att vi ska kunna träna med havsutsikt på Langkawi!




Vi kollade på lite olika märken som Nordic Track och Concept 2. De maskiner vi väljer bland är löpband...



...roddmaskin...



...eller cross trainer. Nu kan man snart inte lata sig på Langkawi längre!



Väl i Pavillion gick vi också till Pressroom Bistro och kollade hur det såg ut. Det var lite enklare och vi träffade ingen ur personalen som vi kände igen. Åkte sedan vidare till Bangsar där vi skulle hämta upp Fredrik. Tog en kaffe på Secret Recipe medan vi väntade.



Så kom Fredrik och visade upp sina böcker och övningshäften han hade fått. Fredrik underhöll oss med lite roliga historier från kursen. En man hade kört i 17 år och nu skulle han ta körkort. Läraren undrade lite nyfiket vad som fått honom att bestämma sig för att slutligen ta körkort och då var det hans fru som sagt att han skulle göra det. En annan kille hade kört bil i tre år sedan han var 14 och nu var han tillräckligt gammal för att ta körkort. Så undrar man varför trafiken är som den är...




Anna och Fredrik bjöd in oss till en liten musikstund. Fredrik spelade ju gitarr för massor av år sedan, men det sitter tydligen kvar. De hade tjuvtränat uppe och spelade och sjöng nu tillsammans.




Middagen blev på Ribley's ikväll.




Efter middagen blev det lite mer konsert hemma. Så roligt att de kan göra detta tillsammans.




Det blev sedan hårda strider i biljard innan det var dags att säga godnatt för idag.