06 augusti 2017

Framme i KL

Något mörbultade landade vi i KL vid tretiden på eftermiddagen. När vi väl satt på tåget hem upptäckte vi att ett hjul saknades på en av Samsoniteväskorna. Snopet. Det blev dusch och sedan en kaffe på balkongen. Härligt och varmt!


Nu har vi tre krukor med chiliplantor som växer för fullt. Inga blommor ännu dock.


När vi skulle åka och titta till Tobbes lägenhet i Verve Suites så fick Michi syn på Thivanka. Han tvärstannade och backade för att hälsa på honom och backade rakt in i en bil som stod bakom. På vår Toyota syns knappt en skråma, men den malaysiska Peroduan var helt intryckt. Man skall vara noga med vad man kör för bil här. Liiiiiite olika kvalitet... Det blev bestämt att vi ses på Peroduas verkstad i morgon för att göra upp.


På kvällen traskade vi bort till Souled Out. Så fantastiskt roligt när man kommer dit och flera stycken kommer fram och tar i hand och önskar oss välkomna tillbaka. Sita, på bilden med Michi, har jobbat här i fyra år nu. Han kommer från Nepal och i september flyttar han tillbaka hem till sin by tre timmar utanför Katmandu, där han har fru och barn. En trevlig kille vi kommer att sakna!


Det blev butter chicken och några goda spett. Så mycket smak i indisk mat!


Sista matorgien för nu. Nu får vi ta nya tag och äta ordentligt och ha ett par vita veckor. Kan behövas efter en sommar i Sverige...