06 augusti 2022

Brunch, pilkastning och Windsor

Än var det inte slut med firandet. Idag var vi inbjudna på brunch på Pergola inne vid Paddington. Det blev tåg in till stan vid elvatiden och sedan en promenad längs med kanalen.


Även idag var det de två familjerna som var inbjudna. Ett riktigt härligt ställe där det var många som hade möhippor och födelsedagskalas. Vi satt dock inte mitt i smeten. Erik beställde in lite av varje att äta och dricka. Bubbel idag igen. Vi blir bortskämda.


Wiljo med söner skulle resa tillbaka till Utrecht redan idag, men hann med lunchen. Så roligt!


Här kommer lite foton på alla gästerna:




Alla ungdomar skulle sedan vidare till Brewhouse, en pub vid Merchant Square, men vi hade bokat in FlightClub med Helene och Thomas. Vi har gjort det med barnen en gång tidigare och det var så kul.


Det är ett ställe där man kastar pil och det är sex-sju olika spel. Nu när vi bara var fyra så hann vi med alla på en timme. Michi kom etta, jag tvåa, Helene trea och Thomas fyra. Det är nya spel hela tiden så det blir en blandning av tur och skicklighet.


Vi åkte sedan vidare ut till Windsor där vi skulle äta middag.


Vi startade med en drink på The Boatsman, puben där drottningen sägs intaga sina gin and tonics. De hade inga bord, men sedan hittade de ett där det skulle komma ett sällskap om en timme. Det var nog det absolut bästa bordet precis vid Themsen.


Thomas var överlycklig när han tog in en liten påse chips med smak av "Salt and vinegar". Ingen annan ville direkt ha det, men när vi väl smakade så var det rätt ok.


Vi fortsatte över bron från Windsor till Eton där vi skulle äta på Cote Brasserie.


Det blev en god middag i fransk stil som avslutades med en promenad runt i Eton så att vi fick se det berömda universitetet.


När vi skulle hem fanns det inte en taxi att uppbringa så det fick bli tåget tillbaka med byte i Slough. Idag var vi hemma vid midnatt så i alla fall lite tidigare. Tuffa dagar det här!