31 maj 2022

Äntligen framme

Klockan åtta imorse lämnade vi hotellet och gick rätt in på flygplatsen. Bagaget var vi av med så vi kunde lugnt gå in och vänta på vårt plan. Så skönt att kunna se planet!


Det var väldigt skönt med direktflyg. Michi och jag fick inte sitta ihop, men det blev istället läst ett par böcker nu när det var dagflyg. Väl framme kom Maidenhead taxi och hämtade oss och sedan var det bara en halvtimme hem.


Michi jobbade en halvtimme och sedan bar det av till Anna och Erik där det bjöds på rosa champagne, specialskumpa gjord för drottningens 70 år som regent.


Jag fick en födelsedagspresent från barnen. En flaska gin från Buckingham Palace. Man har plockat blommor inne på området och sedan använt dem till att smaksätta ginen. Det var dessutom lite tillbehör och fyra ginglas. Rolig present! Väldigt brittisk.


Hur mysigt var det inte att träffa Anna, Erik och Pluto idag?


Erik grillade till oss alla. Det var nog den största påse med grillkol jag sett.


Pluto blev helt galen när vi kom. Snodde runt som det värsta och var överlycklig. Hundar alltså...


Innan tio ramlade vi isäng. Då var klockan nästan fem på morgonen i Malaysia och vi hade kämpat tappert för att hålla oss vakna. Så skönt att krypa ner mellan svala lakan. Gissar att det tog max tre sekunder innan vi somnat.