05 oktober 2012

Sweamöte och Fitness First

Morgonen började med mitt första Sweamöte för hösten. Promenerade hem till Jeanette, som körde ner  oss till Ampang och hem till Helen Hurtig där mötet skulle vara. Det blev frukost och genomgång av vad som gjorts senaste månaden och vad vi behöver göra framöver.



När vi var klara efter två och en halv timme promenerade vi iväg till KLCC alla sex och tog en lunch på Chinoz in the Park. Mysigt att sitta ute. Vi tågade sedan i gemensam trupp upp till Kinokunya, KLs bästa bokaffär, för att kika lite. Jag köpte ett par restaurangböcker som Jeanette tipsat om och det blev även ett par böcker till som slank med.



Väl hemma igen vid strax före tre promenerade Jeanette och jag ner mot 1 Mont Kiara. Första stoppet blev Odyssey där jag köpte varsin bussbiljett till Fredrik och mig. Vi åker ner till Singapore 22 till 23 oktober som en liten utflykt när han har höstlov och Michi är på mässa i Sydney. Jeanettes och mitt huvudsakliga mål var Fitness First där vi nu blev medlemmar.



Jag har gått på bellydancing och yoga vilket har varit jättekul, men nu efter sommaren har jag inte kommit igång alls. Dansen är på måndagar 10-11 vilket har betytt att jag kommit till kontoret väldigt sent, och yogan är tre dagar i veckan men väldigt tidigt på morgonen. När jag nu skjutsar Fredrik till skolan missar jag två av de tre passen så det känns lite meningslöst. Fördelen med ett gym är ju att de har flera olika pass varje dag så man har inget att skylla på. Det känns verkligen jättebra att vi anmält oss och mycket roligare när man är två!

På kvällen var vi hemma på middag hos familjen Kronstrand. Gott och trevligt. Har eventuellt lurat med mig Josefine till Langkawi på fredag :)