25 april 2014

Pavilion och Jersey Boys

Äntligen kom jag iväg ner till Pavilion och Fitness Concept. Var tvungen att reda ut varför vi inte fått med en skivstång när vi beställde all utrustning. Det visade sig att stången tidigare hade ingått i bänken vi köpte, men inte gjorde det längre och därför hade de glömt bort att fråga om vi ville ha en. Själva stången väger 15 kg och blir ju intressant att ta med på planet till Langkawi vid tillfälle... Fick fälla alla säten i bilen och drog sedan till en muskel i höger axel när jag skulle ta ut den. Känns inte bra. När jag lämnade Pavilion var det fullt pådrag med poliser där och det visade sig att den kungliga familjen var på ingång för att handla.


På kvällen åkte Michi och jag in till Istana Budaya för att se musikalen Jersey Boys. Efter att ha hämtat ut våra biljetter åkte vi till Sassorosso och åt god italiensk middag.



Showen började 20.30 och berättade den sanna historien om gruppen Four Seasons och Frankie Valli. Det var tyvärr bara halvfullt i salongen, vilket kändes lite tråkigt för de som skulle uppträda. När vi varit på musikal i både Singapore och Malaysia är allt väldigt stillsamt. Ingen klappar med, skriker, visslar eller utmärker sig. Idag var det dock, trots att det var så få i publiken, fullt drag. Hela publiken var som förryckt och på slutet stod alla upp och dansade och klappade i händerna. Musikalartisterna sneglade på varandra och log som för att ge ett erkännande till dem som var på plats.



När vi skulle lämna teatern så höll vakter oss tillbaka och det var massa fina gäster som skulle gå först. Det visade sig att det var sultanen av Selangor som var på plats med följe. Bara massa fint folk på samma ställen som vi hela tiden :)



Vi var väldigt nöjda med kvällen och tyckte musikalen var riktigt bra. Så sällan man går så då njuter man desto mer!