18 maj 2011

Sweas sista möte om VM i Kuala Lumpur

Den 27 april samlades vår lilla världsmötesgrupp en sista gång för att gå igenom kvarvarande punkter. Vi möttes på KLGCC, Kuala Lumpur Golf and Country Club. Vi började med mötet och det enda som kvarstår nu är att jaga in pengarna från två sponsorer som ej betalt, trots att det är en månad efter mötet, samt få till det slutliga med ekonomin så vi kan redovisa det.

Efter mötet gick vi till en japansk restaurang och åt god sushi. Nu löses denna gruppen upp, Maria lämnar oss för Singapore och kvar återstår våra vanliga månadsmöten i styrelsen. Vad mycket tid man har nu :)

Indisk bananbladsrestaurant i Bangsar

Om champagnebrunchen är höjden av lyx, så finns det andra ställen som är betydligt enklare, men i sig nästan ännu charmigare. För att visa på bredden av matkultur i Malaysia så gick vi på tisdagen den 26 april ut i Bangsar tillsammans med kollegorna för att prova indisk mat.

Det är fantastiskt roligt när man får ett bananblad som tallrik. Sedan kommer kyparna med enorma byttor med mat och lägger stora slevar med olika saker på bladet. Kladdigt - ja!

Det viktiga är sedan när man har ätit klart, att vika bladet rätt. Om du viker det med öppningen mot dig så betyder det att maten varit god, och tvärtom, med öppningen från dig att det inte var gott. Viktigt att göra rätt! Mycket spännande man får lära sig!

Champagnebrunch 24 april

Söndagen den 24 april hade Robert och Karin dragit ihop ett stort gäng för champagnebrunch på Westin Hotel. Nu är de inte kvar i Malaysia så länge så det var roligt med ett tillfälle och träffa alla vänner. Michis kollega och våra vänner, Magnus och Lotta, var på plats.

Ett nytt inslag var ett par söta sjuksköterskor som traskade runt och gav gästerna Bloody Mary i sprutor. En kopia av The Clinic i Singapore kanske?

Efter brunchen traskade ett gäng av oss över till Shook i bottenvåningen av Marriott för en sista drink innan hemfärden.

Höjdpunkten var när någon lyckades få upp Soft Touchs hemsida på datorn där de körde betalningarna och ställde Michi brevid och pekade och sade Big Boss. Det blev mycket fniss bland personalen.

En jättetrevlig dag och roligt att få visa Pererik och Julitta lite av godbitarna som finns här!