09 november 2018

Mot Langkawi igen

Normalt sett åker vi upp till Langkawi varannan helg. Nu har det varit så mycket så vi bestämde oss hastigt för att åka upp igen. Jag tar tåget från Sentral när Michi ändå åker till jobbet. Kommer då tidigt till flygplatsen, men alltid trevligt att ta en kaffe och jobba undan lite på datorn.

Min rutin är oftast densamma när jag kommer fram till huset. Det blir ett pass på löpbandet, så är dagens träning avklarad.






Vi har nu haft servicefolk hemma i lägenheten. Thelmas varmvattenberedare funkade inte i badrummet och alla luftkonditioneringar behövde servas. Nu är allt fixat. Så skönt! Michis plan var försenat idag också. Det fick bli middag hemma och allt var klart när han kom vid nio. Skönare att äta hemma när man inte riktigt vet hur planen går...




Tog ett smygfoto genom en av altandörrarna. Någon har gjort det väldigt bekvämt för sig i en stol. Vi kan ju jaga ner honom, men med tanke på hur ofta han är här själv så lär han ju hoppa upp där ändå. Huvudsaken är att han aldrig går in i huset. Rätt mysigt att se honom där! Idag gratulerar vi Michis pappa som fyller 88!