24 mars 2012

Fredrik förbereder sig inför kommande skollov

Idag, 22 mars, åktr jag och Fredrik iväg till shoppingcentret 1 Utama för att handla lite dykargrejer till honom. Det var hans födelsedagspresent och vi har inte kommit iväg än för att köpa något. Affären heter Sealantis Dive Centre och verkade ha det mesta. Vi hade blivit rekommenderade butiken från Fredriks lärare Mr Ogle, som också är engagerad i Seasfire.


Det blev mycket provande av diverse cyklop, snorklar, simfötter m.m., men till slut hade han bestämt sig.


Det slutliga paketet blev ett par simfötter, ett cyklop med sikt åt sidorna också, snorkel och dykarskor. Nu är han redo att åka till Perhentian med skolan den 3 april.




Han börjar bli stor nu, vår lilla kille. Denna veckan har han gått och lagt sig vid halvtio för att han var trött. Tidigare har han alltid velat maxa sin uppetid. När jag kom upp till övervåningen häromdagen var biljardbordet täckt av kläder. Då hade han tagit fram allt han skulle ha med för skidåkningen i Japan - UTAN att ha blivit ombedd. Något händer, eller också är han bara VÄLDIGT sugen på att åka dit. Det kommer ett bli ett lov utan dess like för honom med skidåkning ena dagen och uppdyk på Perhentian nästan. Verkligen en kontrasternas värld!