28 november 2014

Juldglögg och middag hos Schippers

Ibland går jag nästan och fnissar för mig själv när jag ser olika saker här. Blev lite full i skratt när det lilla söta luciatåget sattes upp på ett skåp framför vår buddha. Det är verkligen öst möter väst :)


Packade ner glögg, pepparkakor, julkolor och lite annat smått och gott och åkte iväg med Anna till kontoret för att ge killarna lite julstämning senare på kvällen. Det blev uppskattat. Det är alltid väldigt gott med den första glöggen!


De hade fått sin julgran också och dekorerat den med väldigt många kulor :)


Vi åkte sedan direkt till Thomas Schipper där hans föräldrar bjudit in till tapas och vin. Det är så mysigt med Fredriks närmaste kompisar Thomas, Mike, Matteo och Rai. Nu var det trevligt att få träffa alla föräldrarna också. Killarna planerar en resa till Sverige i sommar. Det skulle vara jättekul att få dit dem alla.


Karin och Rudi heter Thomas föräldrar och tillsammans med dem var vi, Rais föräldrar Olga och Raimundo, Mikes mamma Marjolein samt Matteos mamma Yolanda. Övriga män var ute och reste.


Det var en fantastiskt trevlig kväll och man undrar varför vi inte har gjort detta långt tidigare. Nu slutar ju alla till sommaren och några kommer att flytta härifrån.