02 december 2014

Kass rörmokare hittar på lite för mycket hemma

Dags för årets sista bokklubb. Det var skönt att komma dit efter en hektiskt dag. Först var jag hemma och skulle precis iväg för att sälja halsband på en julmarknad på skolan. Vi fick hem en rörmokare som skulle fixa vår varmattenberedare. Han hängde då på vårt dubbelhandfat i glas för att testa om han kunde stå på det och hela glasfatet sprack. Det kommer att kosta 2.200 rm att ersätta det så nu får vi se hur vi skall få tillbaka de pengarna... När han sedan skulle tömma tanken så passade inte slangen han hade med så 100 liter vatten strömmade fritt ner över väggar och golv samt ut i vårt sovrum där vi har trägolv. Smart kille...

Åkte sedan till skolan med alla halsband och det fanns inte en p-plats att uppbringa. Fick parkera utanför, dra på alla tunga väskor och regnet började falla. Suck! Allt blev sent uppackat och jag undrade hur det gick hemma. Såg när jag kom hem att färgen på väggarna börjat bubbla sig och spricka.


Då var det extra skönt att åka iväg på bokklubb med god mat och trevligt sällskap. Anna kom dessutom och hämtade mig sedan så att jag slapp promenera hem i mörkret. Skönt!!