31 augusti 2019

Fredrik åker till London

Idag firar vi Malaysias nationaldag och Thelmas födelsedag. Mycket att fira!


Michi smet upp tidigt i morgon för att träffa Leif, en kompis som gillar att cykla. Michi fick låna hans fru Marias cykel. Så tog de en tur på drygt fyra mil. Bra kämpat i värmen!


Vi fick tackmail från Raimundo idag som fått de här skedarna. Det visade sig att han älskar gammalt porslin så det var ju en lyckträff. Han jobbar ju på Roca, dock en annan typ av porslin, ha ha.


Själv träffade jag familjen Schipper på brunch. De hade stannat kvar längre på festen igår så för dem blev det brunch, för mig blev det lunch. Restaurangen gjorde världens sötaste kaffemönster.



Och här är hela gänget på bild utanför Raft nära Plaza Mont Kiara.


När Fredrik och jag kom hem efteråt så var Thelma där och fick krama om sin extrason innan han skulle resa. Hon är så söt med det när de är här. Hon kommer alltid hem även om hon är ledig för att säga hejdå till barnen!


Jag behövde handla och Fredrik skulle ta ett varv och säga hejdå till sina kompisar och deras familjer så jag fick skjuts till Plaza. Förstår att Fredrik gillar att köra den här!


Inne på Village Grocer var det vinprovning och ett gäng kineser och indier stod och provade. Varje glas de fick var nästan som man brukar servera vin och de provade fem sorter. Ibland förundras man över vad folk tror om ett muslimskt land och så är det liberalare än Sverige med t.ex. hur man får köpa alkohol...


Det blev middag hemma och sedan skjutsade vi Fredrik till KL Sentral och tåget KLIA Express. När vi kom dit var det bara en minut innan nästa tåg skulle gå så det blev ett snabbt avsked.


Nu skall han hem till London och jobbet som väntar på Alvarez & Marsal börjar på måndag.