03 juni 2012

Diplomutdelning på MKIS och pappa till KL, 1 juni

Så var det dags för utdelning av denna terminens diplom på skolan. Annas sista tillfälle. Som seniors får Annas klass nu sitta längst ner i aulan och de som går i elvan kan knappt vänta på att ta deras platser som äldst på skolan. Här sitter Anna med Aksel och Madi.


Vi trodde väl att Anna skulle få något diplom, men det blev mer än så. Första diplomet var helt otippat och det fick hon för bästa elev i IB standard level engelska.



Nästa diplom blev för  IB higher level spanska.


Så var det sedan dags för Fredrik som fick diplom för nians bäste "effective communicator".



Anna fick sedan upp igen för att ta emot ett diplom för Presidential Academic Achievments som har med snittbetyget att göra.



Anna fick sedan också ett Gold Honor Roll-diplom som är högsta kategorin, också baserat på snittbetyget. Tror man kan säga att hon lämnar skolan med flaggan i topp och två stolta föräldrar :) Så här tjusiga ser alla diplom ut. 






Michi gick efter ceremonien på skolan tillbaka till jobbet. Anna och jag hann knappt hem förrän pappa ringde och berättade att han satt på tåget mot KL Sentral. Vi kastade oss iväg för att hämta honom och det var fantastiskt kul att få träffa honom igen!!!




Anna parkerade sig direkt i förarsätet och fick köra mig och morfar till Mont Kiara Plaza där vi hämtade upp Michi och åkte hem. Thelma hade sedan lagat till sina goda revben, som hon vet att pappa gillar, och gjort en god grönsaksrätt vi fått receptet på av Elisabet i Beijing. En riktigt mysig kväll!!!