17 juli 2015

På väg mot Stockholm och Madeleine

Dags att åka till Stockholm. Det skall bli så roligt! Medan vi väntade på tåget så gick vi in i SJ:s lounge och jag var helt fascinerad när jag såg juice-apparaten. Det var en iPad som man tryckte på för att välja juicesort och så kom det lite apelsinjuice i glaset. Väldigt modernt!!!


Halvelva gick tåget och det var väldigt bekvämt. Otroligt skönt att kunna åka från centrum av Göteborg till centrum av Stockholm på tre timmar. 


Madeleine mötte oss på Centralen och vi åkte ut till Djurgården. Efter en skön promenad blev det lunch i Rosendals Trädgårdar.


Vi gick in och tittade i deras plantbutik och Michi var väl måttligt intresserad. Han blev desto gladare när vi hittade ekologiska bambuhandskar från Soft Touch till försäljning.


Det var väldigt fint här och när vi var klara med mat och butiker så blev det en längre runda tillbaka och vi promenerade förbi Skansen och Gröna Lund.


Vi passerade en rolig skylt på vägen också...


Vid sextiden, efter att ha lämnat av vårt bagage hos Madeleine, åkte vi till butiken Guapos där Louise jobbar för att hämta henne. Det blev kärt återseeende.


 Jag var bara tvungen att ta kort på de otroligt roliga och söta servetterna Madeleine hade, köpta i USA.



Vi blev bjudna på lax med en asiatisk sås som var bland det godaste jag smakat. Det här receptet kommer vi definitivt att testa att göra själva.


Louise skickade en liten hälsning till Fredrik från Stockholm till Norrköping.


Så här såg fisken ut när den var klar serverad med broccoli och edamamebönor.


Så roligt att träffa Madeleine och Louise igen och snart får vi se dem nere hos oss också!