27 oktober 2016

Mot Langkawi igen

Efter en dust med Sara på Fitness First och lite jobb och packning så var det dags att åka till Langkawi igen efter tre veckors bortavaro. Michi skrattar alltid gott åt mig som numera har malaysisk packning. Man får ha ett handbagage, men det går alltid bra med två. Den gröna kassen innehöll diverse matvaror som inte går att få tag på på Langkawi. Har blivit en riktig malaysisk husfru ;)



Väl uppe på Langkawi åkte jag iväg och handlade. Ryktet gör gällande att de skall ta bort skattefriheten på alkoholhaltiga drycker och med tanke på att vi kommer ha fullt hus med konferens i slutet av november samt runt nyår med familj och vänner så köpte jag flera backar öl, samt åkte och handlade mat. Kunde inte motstå att handla en hel påse med färdigskalade vitlöksklyfor för cirka 3 ringgit, dvs 6 kronor. Kommer alltid väl till pass.




Det blev sedan en liten pasta i min ensamhet. Hade med datorn upp också så det blev lite bloggande och annat innan det var dags att krypa till sängs.



Det är alltid så rofyllt att komma hit. Vår personlige tränare Sara undrar alltid om jag inte är rädd att bo här ensam. Rädd för vad? Tjuvar och spöken. Kanske inte vår svenska kultur, men väl den malaysiska. Har än så länge inte stött på varken eller och hoppas slippa båda framöver också :)