13 oktober 2017

Vidare mot Marbella

Så var det äntligen dags för oss att resa tillsammans ner till Marbella och hälsa på Kjell och Birgitta. Vi var på Landvetter vid halvtio och hann få i oss lite frukost innan Ryan air gick 11.10



Kjell kom och hämtade oss på flygplatsen och vi åkte hem till deras fina hus.




När vi kom var det framdukat spansk skinka och andra godsaker. Och Birgitta så klart :)




Vi installerade oss i vårt lilla gästhus och sedan bar det av in till Marbella och gamla stan. Vi promenerade först en bit längs strandpromenaden och sedan stannade vi till på Pinchos, ett underbart tapasställe där de går runt med fat och man sparar tandpetarna och får betala efter hur många man har. Vi promenerade vidare och hamnade på ett litet torg som hade flamencouppträdande. Här stannade vi, tog en liten öl, och tittade på uppträdandet.




Gamla stan är verkligen så otroligt fin och stor. Det kryllar av små torg och stenbelagda gator och man vill sätta sig ner överallt. Birgitta och Kjell tog nu med oss till ännu ett tapasställe där "arga tanten" serverade. Lyckades fånga henne på bild när hon kastade ner lomo och ost på vårt bord, serverade på lite papper.






Ikväll flyger Anna och Nur ner till Maldiverna. Nurs pappa fyller 50 och frågade både Anna och Fredrik om de ville komma. Så gulliga de är! Fredrik stannar hemma med Victoria och skolan.