27 januari 2023

Hjälp av pappa och resa till London

Pappa var snäll och hämtade mig i morse så att jag kunde åka och handla det sista som skulle med till Malaysia framöver. Vi tankade först och man ser med fasa hur dyrt det är med bensin här. I Malaysia kostar det cirka sex kronor per liter.


Det var frostigt och vitt ute och en dimma låg över Aspen klockan nio på morgonen.


Efter ett besök i Kvantum åkte vi till mammas grav och jag satte dit en färgklick i form av en bukett tulpaner. Den lär väl inte hålla så länge i kylan, men mamma älskade tulpaner så det kändes fint.


Har nu en hylla i kylskåpet med Arbogapastej och en ostkaka förutom lite godispåsar och choklad som ska med till Malaysia till vänner och Thelma. 


Michi och jag åkte mot Landvetter vid halvfem och solnedgången var vacker över sjön.


Michi fick en gång en Lord-titel av barnen och i julas gav vi detsamma till Thomas. Då passade jag på att köpa en halsduk i Michis klanfärger. Man har inte roligare än man gör sig...


Planet blev en timme försenat även denna gång. Nu var det fel på luftkonditioneringen och en tekniker behövde komma och fixa till det. Som tur var kunde de laga planet så vi inte behövde byta. Anna och Erik hade fixat middag till oss. Så jättegulligt!