24 juli 2022

Upp till Grundsund

Vi fick en härlig morgon på Rörtången med Karin och Pål som innan lunch åkte vidare till Marstrand där de skulle gå på en operaföreställning. Vid ettiden packade vi in oss i bilen och åkte upp till Grundsund då vi var hembjudna till Helene och Thomas. Eftersom det var många år sedan vi träffade våra KL-vänner Gunilla och Lars, som också bor i Grundsund, så hade jag kollat om det var ok att komma förbi och det var det så klart. Fantastiskt roligt att ses igen.


Klockan fyra var vi framme hos Helene och Thomas. De tog oss med på en promenad över klipporna och på en liten bänk i lä dukades det fram bubbel och godsaker.


Ingen dålig start på eftermiddagen :)



Thomas grabbade tag i kameran så att jag fick vara med också. 


Det var mörka moln och ibland några regnstänk men det var det värt!


Efter en runda på cirka fem kilometer så var det skönt att komma in i värmen och få sig en god middag. De bjöd bland annat på ugnsstekt potatis med Kvibille gräddädel och hasselnötter tillsammans med lax. Supergott! Michi blev också uppvaktad då de trodde att de glömt hans födelsedag förra året. Vilken lycka när han fick en fin flaska whisky.


Det var fortfarande ljust när vi åkte på de små slingrande vägarna ut från Grundsund mot motorvägen vid Torp trots att vi nog inte var hemma förrän närmare elva. Så mysigt att få en kväll med syrran och Thomas!!!