02 september 2020

Dags att återvända till Sverige

Tidig morgon för att packa det sista och äta frukost. Så skönt att kunna sitta i lugn och ro på balkongen och hinna prata lite till med Anna och Erik. Halvelva kom taxin och hämtade oss till flygplatsen. Vi hade bokat en kille från Bangladesh som körde oss med en Uber häromkvällen och som var så trevig. Ryan Air hade skickat ut mail igår om att det var mycket folk på flygplatsen och att vi måste vara där tre timmar innan avgång.


Vi skrattade gott när vi kom fram till Malaga Airport. Det var knappt en människa därinne. Vi checkade in och gick till loungen och det tog väl en kvart. Ja, nu hade vi gott om tid att äta lite lunch och vänta på nästa plan som skulle gå 14.20.


När vi landade på Landvetter märkte vi att de byggt ut sedan sista. Nu fanns det nya gater numrerade upp till 24. Tidigare tror jag bara de gick till 20. Avis stängde redan klockan sex så vi fick hämta ut vår bil i informationen vilket gick precis lika bra.


Anna skickade sin feedback hon fått från sin högste chef under konferensen och det var bara lovord. När hon skulle få lite feedback om vad hon kan förbättra så var det mer om att hon borde lära ut det hon gör till övriga chefer som jobbar med samma saker. Stolta föräldrar!