08 december 2022

Upp till Langkawi ett par dagar

Idag var det dags för Sweas årliga jullunch och jag hade satt upp mig på att göra Janssons frestelse då vi hade ett par burkar ansjovis i kylen.


Jullunchen var hemma hos Åsa och sexton sweor av totalt trettioen dök upp med maträtter i händerna. Bra uppslutning och ett väldigt gott julbord!


Jag har ju inte varit så flitig med att gå det senaste så det var lite nya ansikten för mig.


Hann hem och packa det sista innan det var dags att åka ut till flygplatsen. Skulle checka in en väska denna gång och det var enorma köer. Jag var på plats två timmar innan, men insåg att jag aldrig skulle hinna. Skrev ut en bagagelapp och snek sedan längst fram i kön till en tjej som jobbade för AirAsia för att "låtsas" ställa en fråga och blev inskickad i en betydligt kortare kö med bara 15 före mig istället för 300. Undrar vad som hade hänt??? Dessutom brakade deras incheckningssystem ihop, men jag hade som tur var checkat in för både mig och Michi redan. Väl inne visade sig flyget vara 35 minuter försenat, vilket slutligen blev en timme och en kvart... Hann med att smaka på Starbucks julkaffe!


När jag kom fram till huset hördes små skall inifrån tomten och jag fick ett varmt välkomnande.


Michis plan var också en dryg timme sent så det blev inte middag förrän klockan elva. Nu har AirAsia lyckats flytta eller försena åtta plan av de tio senaste bokningarna. Man blir ju inte jätteimponerad!