17 september 2021

Karantän dag 13 - Sista dagen

Idag är det sista dagen innan vi äntligen får komma ut igen. När man ser den här vyn så blir man ju lite sugen på att hoppa i. Fortfarande får bara två personer i timmen simma, men det är ju bättre än inget. Man måste dessutom visa upp att man har två sprutor tagna innan man får skriva upp sig på en tid.



Det blev mest jobb hela dagen. Mycket att ta i kapp. Började också tidigt i morse att ringa myndigheterna här för att få reda på hur vi skulle gå till väga med vårt rosa band i morgon. Vi måste tydligen åka till ett ställe där någon klipper bort bandet plus att vi skall få ett papper som visar att vi är klara. När det var dags för middag beställde vi hem tapas. 


Thelma har ju bott i Verve Suites några nätter och första dagen, i världens oväder, blåste ett fönster upp då handtaget var trasigt. Det vräkte in regn och gick inte att stänga. Idag kom en hantverkare med ett nytt handtag och allt är lugnt och skönt igen. Snacka om rivstart...


Ikväll skall barnen på kräftskiva som anordnas av London Swedes. Låter ju som att det blir full fest. De är elva personer som går tillsammans. Inte mycket till social distans där. Ha ha!