22 juli 2023

Marknad på Rörtången

Nu var det dags för Rörtångens marknad igen. Jag har inte varit med på flera år, men nu hade en grannflicka frågat om jag kunde sälja hennes armband för hon skulle ut och resa med sin mamma. Rätt som det var dök Anna-Karin upp. Vi har inte setts på flera år och det var roligt att ses igen!


Det var blåsigt, men sol, men efter ett tag började svarta moln hopa sig över horisonten. Efter två timmars marknad kom regnet och då var det nästan lika bra att packa ihop.


Fick sålt några av Elvis armband, men gissar att det gått bättre om hon stått själv. Jag hade också tagit med mina pärlhalsband ner och fick sålt sjutton av tjugo när jag sålde dem billigt. Ville bara bli av med dem nu.


Delade bord med Birgitta så det var roligt. Fick till och med hjälpa henne sälja en gång när hon gick och köpte kaffe till oss. Signera kunde jag dock inte. Ha ha.


Jenny, en tjej från Ödsmåls Kile, har skrivit en bok om ett mord på Rörtången. Birgitta sade att jag var en stor bokinstagrammare så jag fick en bok. Det var ju snällt.


Väl hemma tog vi en kaffe med Kjell och Birgitta och senare på kvällen blev det grillning hemma hos dem. Vädret visade sig från sin sämsta sida under eftermiddagen, men klarnade upp till kvällen.


Glasdörren till huset på Langkawi är nu bytt och huset är säkrat igen. Lite tröttsamt eftersom det är typ fjärde gången trädgårsmästaren har gjort detta. Nu får hon faktiskt vara med och betala.


Vi hade också en elektriker hemma som bytte en propp till en starkare. Nu funkar det mesta, men spisen är fortfarande inte i funktion. Vi måste få dit firman som installerade den.


Fick ett mail från visaenheten för visa till England att Thelma måste lämna in sitt pass på måndag. Jag har inte fått något besked än om visumet är klart eller ej, men det här borde ju innebära ett positivt besked...