10 januari 2017

Anna förnyar sitt malaysiska körkort

Direkt iväg till jobbet i morse också. Har nu börjat gå igenom alla konton inför bokslutet. Skönt att få gjort det. När jag slutade åkte jag in till stan för hämta Michis pass med nytt kinesiskt visum. Han reser till Shanghai på söndag morgon. Anna och jag möttes sedan upp vid RHB vid jobbet. Nytt försök och tro det eller ej, men nu fick hon sitt kort. En sak att bocka av!


Vi åkte sedan vidare till JPJ för att fixa hennes körkort. Hon har ett gammalt malaysiskt som ser ut som om man har gjort det själv :) Det var 50 nummer drygt före oss så det blev en lång väntan. Vissa somnade ju i lokalen...


När det väl var Annas tur, vad ville de ha då om inte hennes gamla pass i original. Spelade ingen roll att hon hade med kopia på det gamla och sitt nya. Hon måste komma tillbaka med sitt gamla pass eller en kopia där svensk passpolis har skrivit på och säger att det är samma person på båda passen. Man tycker att man kanske kan kolla i sitt system, eller se att allt i passen är lika förutom numret. Man blir galen! De var dock snälla och förlängde hennes körkort ett år för annars kan hon ju inte köra någonstans. Nu får hon komma tillbaka nästa år och ha med sig det som behövs. Suck!

Hem igen och samla familjen för en middag och lugna ner oss lite - igen..! Drama i Malaysia.