26 februari 2017

Ny aircond och hem

Imorse kom Ulrika bort redan halvnio och vi gick upp på berget. Trevligt att få lite sällskap!


Hon åkte hem direkt efteråt och jag tog mig en liten god frukost vid poolen.


Hon var sedan tillbaka vid 11 och strax därefter kom Zan och de två andra killarna med en ny aircond som skulle upp i gymmet. De hade sagt att det skulle ta en timme, men var inte klara förrän vid tre. Då hade jag lite saker att fixa så det blev lite stressigt på slutet, men väldigt skönt att allt var klart innan jag åkte hem. Nu funkar allt som det skall i huset igen!!


Anna ringde med panik i rösten i morse. Island hade haft sitt största snöfall på lång tid och när tjejerna gick upp och skulle köra hyrbilen till flygplatsen halvfem i morse så var det 50 cm nysnö. De hann inte köra många meter innan deras lilla bil satt fast i snön. Hyrbilsfirman var stängd och de kunde inte nå någon och givetvis var ingen annan uppe så tidigt. De fick knacka på hos de som de hyrt lägenhet av som lovade ta deras lilla bil till flyget och som sedan körde dem till flygplatsen i sin stora bil. Anna sade att i rondellerna var det så mycket snö så man kunde inte ens se var man skulle köra ur den. De kom till flygplatsen 1.20 innan planet skulle gå. Givetvis var planet sedan försenat i nästan tre timmar så allt slutade väl...


Michi var kvar i Lausanne idag och gick på fin bergsvandring med Daniele. På kvällen fick han sedan träffa två av de fyra barnen Jungeling. Emma och Raphael, som var nära kompisar med Anna här i KL, bor nu också i Lausanne. Det blev ett kärt återseende.


Själv var jag hemma i lägenheten i KL igen framåt nio på kvällen efter en fantastiskt skön helg på Langkawi. Nu är det bara Michi kvar som är ute och reser.