02 november 2021

Möte på Almaspuri

Nu har vi slängt ut hyresgästen i Verve Suites. En malaysisk datuk (typ lord) som inte betalat hyran på fem månader, röker cigarr i lägenheten fast det klart och tydligt framgår av kontraktet att han inte får röka inne. Thelma var med och fick nycklarna och det var tydligen jättesmutsigt, fullt med mat i kylen osv. Jag skall dit och fota på torsdag. Vilken typ! Thelma fotade av låset så på fredag morgon kommer en kille dit och byter det. Det skall bli skönt!


Nu inför man förbud här mot att sälja sprit i livsmedelsaffärer. Så är det ju i Sverige och har alltid varit, men här ser man hur trender på olika sätt går åt ett håll man kanske inte riktigt vill...

Efter morgonens spanskalektion var det möte med Signature Kitchen på Almaspuri. Fick också dit en kille som skall fixa fönstren. Vi ville höja själva hörnfönstret så att väggen bliv lite högre, men fick senare under dagen besked om att vi inte får göra det. Vi får helt enkelt ställa en bänk framför bara. Inte mycket att göra.


Jane hade med sig bilder och vi gjorde lite ändringar. Hon hade även förslag på garderober i sovrummet. Till min stora glädje kan de även göra skåp eller lådor att ha under handfaten så då försvann det sista problemet. Nazrul, byggledaren, berättade att de inte kommer att hinna kakla innan vi åker i november. Däremot skall de göra alla våtrumsskikt och slamma väggar så att allt är klart för att börja kakla så fort vi är tillbaka. Vi får väl nöja oss med det.


Biljetterna hem till Europa blev bokade idag och vi åker från KL den 24 november direkt till London med fulla resväskor. Flyget tillbaka går den 10 februari. För första gången på många år kan vi fira båda barnens födelsedagar på riktigt. Helt underbart! Imorgon har Fredrik sin sista tenta så håll alla tummar ni kan!!!