12 april 2021

England öppnar pubar och gym

Började dagen med ett besök hos våra revisorer för att lämna in Daniels pass så att vi äntligen kan få klart med hans papper hos Skatteverket. Allt tar sådan tid! Vart man än går så måste man luta sig fram mot en termometer som högt ropar ut "Normal temperature". Nu är vi vana vid detta och det går på rutin.


Resten av dagen spenderades hemma. Hade i läxa i spanskan att kolla filmen Double Jeopardy som vi skall diskutera imorgon. Riktigt spännande! Sedan blev det till att sitta vid skrivbordet och gå igenom vad som skall till jobbet och vad som skall vara hemma. Tänkte åka in till kontoret på onsdag.


England öppnade upp för uteserveringar idag. Man får fortfarande träffas max sex personer, men underbart att kunna lämna hemmet för att få i sig lite mat och en öl. Anna och Erik var tvungna att boka och man fick en timme. Ägaren hörde av sig och frågade om de inte ville stanna i två så det var ju gulligt. Fredrik drog nytta av att gymmen öppnade idag och stack dit. Så skönt att de kan börja göra saker igen.


Kvällen startades med världens åskoväder rakt över Mont Kiara. Det är rätt maffigt när man sitter mitt i det.