10 april 2020

Påskquiz

Startade denna morgon med att röja klart det sista i tvättstugan plus i hallen utanför där mycket samlats. Nu kan jag med glädje öppna dörren och gå in varje dag. Så otroligt skönt!


Mycket fortfarande att gå igenom: Alla skåp och lådor i köket, garderoberna i hallen, tror jag skall fixa nya köksmöbler och ny lampa, badrumsskåpem nere... Listan kan, tack och lov i dessa tider, göras lång. Nästa på schemat är vårt städskåp i hallen. Det får bli nästa vecka. Nu är det påsklov även här.


Projekt frystömning håller också på. Där hittade jag god lax som serverades med pressad potatis och en purjolöksås. Kan ju vara bra att få tömt även där och fylla på med nytt och fräscht framöver.


Michi vandrade upp på toppen idag och besökte Berndt och Henny, ett par från Tyskland/Indonesien som nu bosatt sig på Langkawi. Utomhusmiddag på varsin kant.


Så vacker utsikt från deras hus, men Michi skrattade gott när han gick hem. Det var helt kolmörkt så han fick låna en ficklampa. Tur att vi har gått där så många gånger så att man ungefär vet hur vägen vindlar sig.


Thelma har suttit vid sin dator mest hela dagen. Hon är ju katolik och väldigt religiös så hon satt och kollade en mässa på tre timmar under dagen. Dessutom skulle inget kött ätas och ingen motion utövas. Lät som en sann långredag som det var när vi var små.