18 juni 2011

Besök från KL

Igår, den 14, blev det en dag för att uträtta ärenden och för att sälja lite halsband och åka till banken och fixa ID-kort till Fredrik. Idag var jag med Anna på Synsam och gjorde den årliga synundersökningen. Hon fick lite sänkt styrka på sina linser så det går åt rätt håll. På eftermiddagen ringde Thomas och berättade att de fått ett paket till jobbet som nog var till mig. Blev överlycklig när det kom redan, för leveransen var beräknad till den 1 juli. Medan jag gör mina nästan dagliga blogginlägg har jag också börjat blogga från 2004 för att ha böcker från samtliga år vi varit ute. Innan vi åkte hann jag precis klart vårt första år och hann beställa boken för 2004. Så kul och så nostalgiskt!

På eftermiddagen, vid femtiden, kom så Annas mycket efterlängtade kompis Cicci. De är också hemma i Sverige över sommaren och hon kom neråkandes med mamma Eva och vår kompis Elisabet.

Det var första gången för Eva och Elisabet i Lerum och det är precis lika kul att få besök av kompisar från KL här som att få besök av våra vänner från Sverige till Malaysia. Det är ju först när man har varit på båda ställena som man får en helhet. Det roligaste var att GPS:en visade dem vägen genom Härskogen så de hade undrat lite var vi bodde egentligen...

Med Stockholmsbesök här var det ju läge att bjuda på den västkustska specialitén havskräftor. Så gott!!! Hade varit nere i fiskaffären och han flinade bara när han såg mig och sade: Kräftor? Likadant varje gång vi kommer hem. Först drog han av 20% på priset och sedan gav han mig nog ett halvt kilo extra. Alltid bra att känna fiskhandlaren :)

Det blev en jätterolig kväll. Redan vid tiotiden åkte Eva och Elisabet vidare för de skulle hem till Linda från KL som bor bort mot Särö. Nu skall vi få rå om Cicci tills på söndag!