01 juli 2022

Redan en månad i Europa

Den förste varje månad lägger jag upp böckerna jag läst under föregående månad. Ofta blir det tolv stycken. Tur att jag läser fort.


Idag fick vi mail från möbelaffären i Spanien att de nu börjar rean och vi kunde äntligen beställa de två fåtöljerna med fotpallar till lägenheten vi tittade på när vi var där i juni. Leverans blir i mitten av september så nu hoppas vi på att hinna få dem innan vi åker tillbaka till Malaysia. Fint väder fortfarande. Gott att kunna göra en god sommarsallad med kyckling!


Väldigt svårt att tro att det skall bli regn. Fortfarande 28 grader!


När vi var i Lerum några dagar så var det genast spår av möss i köksskåpet. Idag köpte jag fällor och satte in en. Det dröjde inte länge förrän vi hade fått vår första fångst. Jag tänker INTE vittja dem utan hela fällan får åka ner i soppåsen. Där går gränsen. Ny fälla på plats nu...


Anna och Erik, Fredrik och Lucy och fyra vänner till var på Adele idag. Det var tydligen hur bra som helst. Anna, stackaren, trampade ner i en stor grop på vägen hem och stukade foten. Det blir inget högklackat på bröllopet imorgon. Hoppas det går bra!