10 oktober 2013

Swea Mingelkväll

Nu har vi kört igång med lite arbeten på Langkawi igen. Badrummet nere har fel fall och toaletten har läckt. Golvet har brutits upp och läckan skall hittas och sedan skall allt göras om med rätt fall.


Material har också börjat strömma till för att bygga upp och fixa jordskredet på baksidan. D har förhoppningen att allt skall kunna vara klart till Michis fest den 19e oktober, men efter tio år i Malaysia har jag mina tvivel...


Imorse var jag iväg på mitt fjärde pass med en personlig tränare och fick nu ett pass enbart med en pilatesboll. Det är betydligt jobbigare än man tror då magmusklerna måste vara med hela tiden! 

På kvällen var det dags för styrelsemöte hemma hos Jessika och sedan en värvningskväll för nya medlemmar. När Jeanette och jag åkte dit vräkte det ner regn och på flera ställen var det stora sjöar. När vi åkte förbi Publika fick en dränering baksug och det bara forsade vatten UPP ur dräneringen! Framför Jessikas condo trodde jag inte vi skulle ta oss över, men efter att ha studerat ett tiotal bilar så vågade vi oss på ett försök och klarade oss igenom.


Jessika hade bullat upp fantastiskt med god mat inför kvällen!


Vi fick besök av Elin och Lisa som varit med ett par gånger tidigare. De läser på Chalmers och skriver en uppsats här. Extra kul att så unga tjejer kommer med oss. Vet att få Sweaavdelningar lyckas med detta :)


Vi skulle varit 29 personer idag, men på grund av vädret blev vi några färre.


Det blev i alla fall en jättetrevlig kväll och vi fick tre nya medlemmar vilket var extra roligt!