31 juli 2012

Middag hos Kristianssons, 30 juli

Ännu en kall och blåsig dag att lägga till den oändliga raden av likadana dagar denna sommar. Tre gånger har jag varit ute med båten, Michi några gånger fler. Det är ju verkligen katastrof!!! Idag åkte Anna, Michi och jag in till Kungälv för att fixa lite ärenden. Fredrik vill ha med sig sura S till sina kompisar i KL så vi åkte till Martin i Hemmakväll och beställde två lådor. Han tog också med oss på en Thairestaurang med riktigt god mat som låg alldeles brevid.



På kvällen var vi sedan hembjudna till Ingemar och Marie på middag. Nicole kom också hem så Anna följde med dit och Nicole bestämde sig för att även hon kommer med till KL över nyår. Halva Rörtången kommer att tömmas på folk :)




Anna gosade med deras katt Shadow, även kallad Lillis. Den smyger runt i vår trädgård med jämna mellanrum och vi är livrädda att vi skall råka stänga in den när vi reser härifrån...




Anna och Nicole visade oss en rolig app på iPhone som hette Faceshift. Så här snygga blev Michi och jag när vi bytte ansikten med varandra. Michi lade upp detta kort på Facebook och det blev många roliga kommentarer. Ser ju helt sanslöst ut...




Nu har sista veckan börjat för Michi och Fredrik och snart börjar allvar med jobb och skola igen. Otroligt vad fort en sommar går. Det känns riktigt skönt att jag och Anna är kvar ett litet tag till!

Beach Boys på Trägårn´ med Madeleine

Så kom kylan och regnet tillbaka snabbare än någon önskat. På lördag morgon tog Michi och jag en sväng till Koön och gick på galleri. Lyckades komma därifrån utan någon tavla och åkte vidare till Kungälv där vi träffade Patrik Andersson som lånat vår lägenhet i KL några dagar under sommaren. Nu fick vi tillbaka nyckeln också. Sedan blev det en avkopplande dag hemma på landet.


I går träffade vi så Madeleine på Avenyn och fick oss lite middag på Farrellis. Kändes som i gamla tider! När jag jobbade på Wallenstam så var det lunch på Avenyn mest varenda dag...




Madeleine hade frågat oss om vi inte ville gå med på Beach Boys som spelade på Trägårn denna kväll, 29 juli.


  
Publiken bestod väl mest av folk mellan 45-70 år gamla och allt gick väldigt städat till. Inga som knuffades eller försökte ta sig längst fram utan alla stod och sjöng med och tyckte det var riktigt bra. Jag har aldrig varit någon stor fan av Beach Boys, men det var fler låtar jag kände igen mot vad jag trodde jag skulle göra. Musiken är väldigt glad och de sjöng i stämmor riktigt bra!



Så här roligt hade vi när vi betraktade publiken där många hade utrustat sig med t-shirts, böcker och kunde varenda låt utantill...


Glatt trallandes lämnade vi sedan Trägårn´ efter nästan 2,5 timmes konsert och nära 50 låtar. Härligt! Får snart träffa Madeleine i augusti igen när jag upp till Stockholm :)