30 september 2022

Tjej- och killkväll

Vaknade till ett Maidenhead svept i dimma. Det börjar bli lite kyligare här och vi har fått slå på värmen inomhus. Det har slagit om snabbt!


På Michis lunch stack vi iväg till gymmet för ett nytt pass med Rebecca, vår personliga tränare. Hon kör otroligt tuffa pass och jag orkade knappt gå hem. Man får tänka positivt - att man blir lite bättre varje dag.


Michi och Erik åkte in till London för att träffa Fredrik och hans kompis William - också från Göteborg. De hade en helkväll på stan och hade bland annat spelat massor med shuffle board, vilket tydligen var väldigt roligt. Jag har aldrig provat. 


Anna och jag fick en kväll för oss själva. Hon har jobbat dubbla jobb i några veckor nu och var helt färdig. Dels har hon börjat på ett nytt jobb på Gartner, dels har hon lämnat över sitt gamla jobb och avslutade så klart med flaggan i topp. Jag lagade middag efter det hon ville ha mest och vi kunde sitta i lugn och ro. Tog med mig två rör med Nespressos specialkollektion just nu - Pumpkin Spice. Helt otroligt god och väldigt julig.


Strax innan åtta gick vi iväg till Odeon, biografen här i Maidenhead för att se en film. Vi handlade lite popcorn och en dricka- Jag var bara tvungen att ta en bild på utbudet på biografen. Inget för Sverige direkt - och inget för oss heller denna kväll.


Filmen vi såg var en ny med Julia Roberts och George Clooney och den lockade fram många skratt. Den utspelade sig på Bali och jag förstod riktigt mycket när de ibland pratade indonesiska.


Efter en tur ute med Pluto så var vi hemma igen vid elva. Så mysigt att få en riktig tjejkväll!!!