16 augusti 2015

En dag fylld av vänner och restaurangbesök

Vid elvatiden imorse åkte vi åtta personer i väg till fiskrestaurangen i Kuala Selangor. Det var Marika, Hasse och Ellen, Michi och jag samt Pattuh, Nina och hennes kompis.



Som vanligt god mat, helt färskt direkt från floden/havet. Man måste vara där klockan tolv när de öppnar för sedan är det fullt.


En lunch med massor med färska skaldjur för åtta personer gick på 360 rm totalt. Helt sanslöst! Dessutom fin utsikt!


Fick bilder från Langkawi där bräder plockats bort från vår altan då vi fått läskiga djur som åt på träet plus att det kommit mögelsvamp så det gick nästan att trampa igenom. Nu byter vi ut till annat material som ser ut som trä, men håller bättre. Alltid mycket att göra på Langkawi.


På eftermiddagen hade vi en träff med Mateos föräldrar för att diskutera boende i London och det kändes bra. Nu gäller det att hålla högt tempo då Mateo behöver en adress för att söka visum till Schengen då han är från Ecuador. Allt kändes bra och de verkar bara glada över att få hjälp av oss och Anna.


På kvällen gick vi till ett nytt ställe i Desa Sri Hartamas tillsammans med Fredrik, Amanda och Ingvar. Det heter Bread Fruits och har fått bra kritik på matbloggar här. Mysfaktorn var ju inte så stor, mer som en snabbmatskedja, men maten var riktigt god. De hade en förrättsbricka med parma, brie och lite annat som var riktigt bra.


Kul att träffa Ingvar igen också. Jessika kommer hit i mitten av september så då får vi gå ut igen!


Känns bra att ha provat ett nytt ställe. Man snöar in väldigt på alla man känner till...