03 april 2022

Böcker och bastu

Vi startade dagen med en riktig adrenalinhöjare. Vi har haft ett Astro-abonnemang, ungefär som Canal Digital i Sverige. Det är ju väldigt lätt att skaffa, men desto svårare att avsluta. Vi fick bara avsluta det om vi kunde säga rätt passnummer som vi använde när vi skaffade abonnemanget. Alltså innan vi lyckades hitta rätt... Man var ju helt skogstokig. Även efter sjutton verifieringar och svar på frågor som: När betalades senaste fakturan, hur mycket var den på, hur betalades den, vilken är vår adress osv. När alla frågor var rätt besvarade så skulle själva avslutet ske och då fick vi vänta säkert tio minuter till i telefonen. Vi hann bli oroliga att vi blivit bortkopplade. Till slut fick vi i alla fall en avslutningskod så nu skall allt vara klart. Tror vi har adressändrat det mesta nu också. Kvarstår CIMB bank samt internet.


Glömde helt att ta foton idag, vilket väl i och för sig visar hur avslappnad jag var. Michi hade grannen Nathan över på bastu och sedan åt vi middag hemma. Fredrik och Lucy hade det mysigt med en söndagslunch i Camden Market i vårväder.


Nu är vi redo för en ny vecka med slit och packning. Vi siktar på att vara helt klara på söndag så att vi kan flyttstäda - dvs anlita någon som gör det - och sedan kunna fokusera på Almaspuri.